Algemeen:
Deze website is het resultaat van hard werken en werd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

De webmaster is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle op deze site genoemde informatie is geheel vrijblijvend en het gebruik ervan is geheel voor de verantwoording van de gebruiker.

Actualiteit:
Hoewel deze site regelmatig wordt geupdated en ernaar wordt gestreefd om correcte en actuele informatie te geven, kan de webmaster niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Externe links:
Deze website bevat links naar websites die niet door de webmaster worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. 

De webmaster controleert zo snel mogelijk de inhoud van deze websites maar kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. De link naar deze websites betekent niet dat de webmaster de specifieke producten of diensten, die op deze sites staan, aanbeveelt.

Foto's en informatie:
Deze site richt zich vooral naar de verschillende scholen. Bij het begin van het schooljaar kreeg eenieder van deze scholen een brief waarin toestemming werd gegeven voor het publiceren van de foto's.
Indien u toch om één of andere gegronde reden problemen zou hebben met de geboden informatie op deze website of met de hierop aanwezige teksten of foto's , gelieve dan zo snel mogelijk de webmaster te contacteren en uw kritiek of commentaar door te sturen a.u.b.

Zend dan een mail naar: peeceeknoeiers@hotmail.com