Om iedereen op de hoogte te houden van de laatste updates werd er een echte nieuwsbrief in het leven geroepen. Deze bevat info over het internationaal e-mailproject en/of de website.

De laatste 4 nieuwsbrieven zijn steeds hieronder terug te vinden. Zo heb je een beeld over de inhoud van dergelijke nieuwsbrief.

Voor alle duidelijkheid: Deze nieuwsbrief is volledig gratis!

 

Vul a.u.b. uw emailadres in om onze nieuwsbrief te  ontvangen!   

  

Aanmelden          Afmelden   
Powered by YourMailinglistProvider.com
  

 

NIEUWSBRIEF 41

Dag iedereen,

Nadat de voorbije editie van ons e-mailproject om persoonlijke redenen vroegtijdig was stopgezet, pikken we de draad weer op. Vanaf september starten we met jaargang nummer 6. Een aantal scholen schreef reeds in, maar kandidaten blijven steeds welkom.

Prettige vakantie, iedereen!

Groetjes,
De Peeceeknoeiers

 

 

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF 40

Dag iedereen,

De computerproblemen zijn van de baan, de vierde editie van ons internationaal e-mailproject is gestart.

HUIDIGE STAND VAN ZAKEN
Er werd gekozen om te werken met een beperkt aantal scholen. In het verleden schreven immers heel wat scholen in, zonder zich echt te engageren. Daarom zijn er 15 deelnemers uit 3 landen (BelgiŽ, Nederland en Griekenland) ofwel een kleine 30 klassen.
Tot vorig schooljaar werd er gewerkt met kleine correspondentiegroepen. We opteren nu om 3 grotere groepen te hebben (1 per leerjaar), zodat de deelnemers wat meer mails kunnen ontvangen.

EERSTE E-MAILOPDRACHT
De eerste e-mailopdracht staat in het teken van de verkiezingen. De deelnemers stellen zich voor als een nieuw opgerichte partij (bv. MVS = Meer Vrede op School), met de diverse partijleden (= leerlingen).

Binnenkort staan de eerste werkjes online. Neem zeker eens een kijkje op onze website.

Groetjes,
De Peeceeknoeiers

NIEUWSBRIEF 39

Dag iedereen,

Sommigen onder jullie zullen zich afgevraagd hebben waarom het momenteel maar windstil is op Peeceeknoeiersvlak. De reden hiervan is de volgende: Tijdens de zomervakantie ging de laptop van de webmaster binnen voor herstelling. Door een hele reeks ongelukkige samenloop van omstandigheden is die laptop in de herstelfirma zoekgeraakt. Sinds kort is er een backup beschikbaar. Binnenkort kunnen we dus opnieuw van start gaan.

Nog even vermelden dat de site een nieuwe url kreeg: We blijven bereikbaar op www.peeceeknoeiers.be, maar deze is doorgelinkt naar peeceeknoeiers.classy.be.

Tot binnenkort!

Groetjes,
De Peeceeknoeiers

 

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF 38

Dag allemaal,

Deze nieuwsbrief brengt heuglijk nieuws. Lees maar snel verder!

IN DE PRIJZEN
Deze namiddag werden de eerste e-twinningawards uitgereikt. Het project 'Peeceeknoeiers' viel in de prijzen met een verdienstelijke derde plaats.
Weerom een teken van waardering. Dergelijke projecten vallen dus duidelijk in de smaak.

E-MAILOPDRACHT MEI-JUNI
Voor de laatste e-mailopdracht mogen we het vizier al richten naar de naderende zomervakantie. De leerlingen gaan een postkaart ontwerpen over een vakantiebestemming.

VIERDE EDITIE
Stilaan zullen ook de voorbereidingen van de vierde editie worden gestart. De voorwaarden om hieraan te mogen deelnemen, zullen iets strenger zijn. Reden is dat er nu een aantal e-mailscholen inschrijven zonder effectief te participeren. Dit werkt ontgoochelend voor de actieve e-mailscholen.

Suggesties blijven steeds welkom!

Groetjes,
Peeceeknoeiers